Ne-am mutat! enzimatic.ro nu mai procesează comenzi. Ne găsiți acum pe CasaVaida.com, unde puteți descoperi toate produsele noastre și efectua comenzi online. Vă așteptăm cu drag!

Enzimatic.ro no longer processes orders. You can now find us at CasaVaida.com, where you can explore all our products and place orders online. We look forward to welcoming you!
 

LIVRAREA LA MAJORITATEA PRODUSELOR SE FACE DIN STOC ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE

Transportul este efectuat de DPD*

Gratuit  la comenzi peste 499 ron

19,99 ron comenzi între 1 și 499

≈ 19.99 € oriunde în UE

≈ 29.99 € oriunde în SUA & Canada

*Zona 2 de livrare in România se tarifează cu 49,99 ron

 

 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
 

 
Oferte Speciale
 
Păreri Clienți
Buna ziua, Dorim să ne cerem scuze pentru neconcordanța între anunțul publica..
Enzymatic Therapy
 

Oferta Essiac + Samburi de caise - Suplimente complementare in terapiile antitumorale

Oferta Essiac + Samburi de caise - Suplimente complementare in terapiile antitumorale
Click pentru mărire
Preţ: 348,99 ron
Stoc: Stoc Epuizat
Model: 502011
Rating Mediu: Fără Rating

Prezentare: Essiac 300 ml + Sâmburi de caise amari 500 g

Descriere:

    Essiac 300 ml

      Essiac este un amestec de patru plante, realizat în 1922 de Rene M. Caisse, o asistentă canadiană, care a dezvoltat formula iniţială ca un adjuvant al sistemului imunitar. Produsul este folosit în ameliorarea simptomelor unei game variate de afecţiuni cronice. Longevitatea produsului original este o mărturie a proprietaţilor lui curative. Plantele folosite sunt cultivate, recoltate şi prelucrate conform unor standarde stricte ce garantează calitatea exceptionala a produsului.

Compoziţie per 2 linguriţe (10ml)

Brusture (Arctium lappa, extract lichid din rădăcină 1:11) 901,9mg

Macrişul Iepurelui (Rumex acetosella, extract lichid din frunză 1:55,7) 179,4mg

Ulm alb (Ulmus fulva, extract lichid din scoarţă 1:146) 68,5mg

Revent indian (Rheum officinale, extract lichid din rădăcină 1:326) 30,7mg

Alte ingrediente:

Componente bioactive:

Vitamine A, C, D, E, B, K, P, U, 

betacaroten, 

calciu, fier, 

siliciu, magneziu, sulf, 

zinc, cupru, potasiu, crom, fosfor, iridium, radiu, acid malic, oxalic, galic, oleic, palmitic şi galacturonic, 

emodină, clorofilă, lignani, inulină, flavonoide, polifenoli, polizaharide, aminoacizi, 

acizi fenolici, uleiuri esenţiale, tanini (catechine, epicatechine), mucilagii, rutin, glicozide, galactoze, betasitosterol

Curiozităţi

      În Evul Mediu, brusturele era folosit ca legumă, oamenii cultivându-l mai ales pentru rădăcină, care poate ajunge până la un metru lungime. Astăzi, doar în câteva ţări, brusturele este folosit ca aliment, în rest, utilitatea lui cea mai importantă este de ordin medical sau cosmetic. Datorită efectului diuretic şi a faptului că ajută la eliminarea toxinelor din organism, planta este un bun remediu în special împotriva afecţiunilor pielii.

      Una dintre cele mai răspândite plante din lume, brusturele, are proprietăţi antibacteriene, antifungice şi diuretice şi ajută la eliminarea toxinelor.

Fitoterapeuţii din Europa, India, China şi din Japonia recomandă preparatele din brusture pentru proprietăţile detoxifiante în bolile de ficat, de rinichi şi de splină. De asemenea, brusturele reglează nivelul glicemiei, curăţă sângele de toxine şi acţionează ca un antibiotic, cu o eficienţă similară cu cea a penicilinei. 

       Cercetările au dovedit de-a lungul timpului că, prin consumul ceaiului din rădăcină de brusture, nivelul zahărului din sânge se reduce simţitor. Substanţele active din compoziţia brusturelui, precum lactona, vitaminele din grupul B, sărurile de potasiu, uleiul volatil şi taninul, au efect de curăţare a întregului organism. Efectul frunzelor de brusture asupra bolilor de piele (furunculi, acnee) este remarcabil. Proprietăţile antibiotice ale plantei se datorează unui compus pe care specialiştii îl compară cu penicilina.

      Ulmul cu coajă netedă: Scoarţa ulmului cu coajă netedă întăreşte şi calmează mucoasele şi dizolvă mucusul în exces din organe, ţesuturi, ganglioni limfatici şi terminaţiile nervoase. De asemenea, ajută la detoxifierea organismului şi întreţine oasele şi articulaţiile. A fost utilizat pentru a trata afecțiuni ale sistemului digestiv precum: gastrită, ulcere şi colite, precum şi alte afecţiuni cum ar fi hemoroizii, vaginite şi diverse afecţiuni cutanate.

      Macrişul iepurelui este o plantă care creşte din abundenţă în pădurile umbroase, mai ales de brad, molid şi fag. Este deseori confundat cu trifoiul, numai că are frunzele mai mici şi un gust acrişor foarte placut. Frunzele sale sunt moi, fine şi uşor de digerat. Este utilizat ca reconfortant şi stimulent al digestiei. Are efecte vitaminizante (conţine vitamina C) şi remineralizante. Afecţiuni pentru care se recomandă: reconfortant, stimulent al digestiei; avitaminoză, scorbutul; astenia de primavară, inapetenţă; intoxicaţiile cu arsenic sau mercur; cancerul şi scleroza în plăci; bolile hepatice cronice; febra; inflamaţia gurii şi gingiilor; cancerul de piele.

Efecte adjuvante:

- complementar în terapiile antitumorale: antioxidant, creşte nivelul de oxigenare celulară,

- reduce neoangiogeneza,

- creşte sensibilitatea celulelor tumorale la chimio şi radioterapie,

- antimutagenic,

- stimulează producţia limfocitelor T,

- detoxifică sângele, limfa, ficatul, plămânii, pielea, rinichii,

- ajută la eliminarea lichidului în exces din cavităţile corpului (ascita, hidrotorax, edeme cerebrale, pulmonare),

- reduce acumulările de metale grele (aluminiu, plumb, mercur, cadmiu, arsen) din organism, în special cele periarticulare reducând anchiloza dureroasă,

- antianemic - stimulează sinteza de hematii şi ajută la prevenirea lezării acestora,

- îmbunătăţeşte funcţiile pancreasului, splinei, ficatului (congestii, icter - favorizează eliminarea bilei),

- reglează nivelul colesterolului,

- reduce riscul de ateroscleroză,

- favorizează vindecarea rănilor şi a abceselor (şi prin aplicaţii externe)

- menţine echilibrul sodiu/potasiu în organism şi pH-ul alcalin, corespunzator stării optime de sănătate

- antihemoragic în accidente cerebro-vasculare, gingivale,

- hematoame, contuzii, epistaxis,

- reduce demielinizarea: încetineşte evoluţia sclerozei multiple şi a sclerozei laterale amiotrofice,

- creşte eficienţa tratamentelor în bolile Alzheimer şi Parkinson,

- antibacterian,

- antifungic,

- antiviral,

- antiparazitar

- reglează funcţia tiroidiană,

- antipiretic (reduce febra),

- stimulează fluidificarea şi expectoraţia mucusului din căile respiratorii

Mod de administrare:

Câte 2-4 linguriţe (10-20ml) de 2 ori/zi cu 1 oră înainte de masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

A se administra în maxim 2 săptămâni de la desigilare.

A se agita înainte de utilizare.

A nu se administra persoanelor cu alergii la plante din familia Asteraceae/ Composita, persoanelor diagnosticate cu litiază renală, artrită, tulburări gastrointestinale (obstrucţii intestinale, apendicită, dureri abdominale de cauze necunoscute, sindrom de colon iritabil, boala Crohn, colită ulcerativă).

A se administra persoanelor diagnosticate cu diabet doar la recomandarea consultantului de specialitate

A nu se depăşi doza zilnică recomandată!

 

     Sâmburi de caise amari 500 grame

      Prezentare: pungă de plastic silgilată cu 500 gr, aprox 1300 buc, introdusă întru-un recipient rezistent din plastic

      Producător: Doctor Bio

      De multe ori nu ştim ce conţin sâmburii anumitor fructe, deşi aceştia pot avea efecte miraculoase, ba chiar curative asupra organismului. Sâmburele de caisă raw este una din cele mai bogate surse de vitamina B17 , cunoscuta si sub denumirea de Amigdalina, iar consumat ca atare, poate avea efecte benefice asupra organismului nostru.

      Sâmburele de caisă raw mai poartă şi denumirea de alună amară, deşi la gust seamănă foarte bine cu cel al migdalei, fiind puţin mai amărui. Aceştia au fost folosiţi încă din timpuri străvechi ca medicament, fiind consideraţi un remediu extraordinar pentru problemele respiratorii precum astmul, bronşita sau tusea cronică.

Ce conţin sâmburii de caisă raw?

       Sâmburii de caisă raw constituie o sursă foarte importanta de vitamina B17. Aceasta reprezintă un ajutor în lupta împotriva multor afecţiuni, printre care si cancerul, una din cele mai periculoase. B17 ajută la distrugerea celulelor cancerigene şi implicit la prevenirea acestei boli. Totodată, este un ajutor în lupta impotriva diverselor infecţii şi bacteria, ajutand la refacerea ţesutului bolnav. Vitamina B17 conţinută de sâmburii de caisă raw reprezintă şi un tonifiant extraordinar pentru organele interne, precum ficatul şi inima şi ne îmbunătăţeşte vederea. Sâmburii de caisă raw conţin celuloză şi pectina şi pot fi folosiţi în tratarea constipatiilor usoare, favorizând tranzitul intestinal. Un compus important este şi fierul, care se regăseşte în aceşti sâmburi, compus care favorizeaza producerea de hemoglobina.

ATENȚIE: doar miezul sâmburilor de caisă raw, cei amari, conțin vitamina B17, nu vă lăsați păcăliți de cei care vând sâmburi normali, aceștia nu au un conținut ridicat de B17.

         Care sunt efectele benefice ale consumului de sâmburi de caise raw şi ce previn:

          Datorită conţinutului de  Vitamina B17 (sau Amigdalină) sâmburele de caisă este considerat adjuvant in stimularea imunitatii, afecţiuni respiratorii sau ale stomacului, precum si in tratamentul:

-cancerului de sân

-cancerului pulmonar

-cancerului de colon

-probleme de memorie (Alzheimer)

-litiază biliară

Mod de administrare:

Adulţi:                              5-10 samburi/zi

Copii până la 6 ani:      1-2 samburi/zi

Durata tratamentului:

      Se consumă câte 5-10 sâmburi de caise în fiecare zi, pe o perioadă de 30 de zile, urmate de alte 15  zile de pauză, după care cura se poate relua.

Precauţii 

       Se ştie că sâmburii de caisă conţin cantităţi mici de cianură care în cantităţi mari şi repetate pot produce intoxicaţii mortale.

       Literatura de specialitate susţine că o cantitate de 50-60 de sâmburi consumati pe parcursul zilei pot induce coma şi chiar decesul unui adult.  dar în practica nu au fost înregistrate accidente de acest tip. Totuşi, se recomandă respectarea dozelor zilnice.

       Copiii sub 6 ani nu vor consuma mai mult de doi sâmburi zilnic.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.